Targuri

In weekend-ul 7-9 septembrie va asteptam la targ in Herastrau!

Vacanța e în toi și cum ar fi cel mai bine să îți petreci un weekend la oraș, dacă nu să o iei la pas prin parc? Iar dacă vrei o plimbare încununată de umbră în parcul Herăstrău, cea mai bună alegere pe care o poți face este să pătrunzi și să zăbovești pe Aleea Michael Jackson.
 Acolo vom fi noi, la expoziția CULORI, unde vă vom întâmpina cu o mulțime de obiecte și accesorii lucrate manual, inspirate și desăvârșite de artiști români. Îți poți astfel alege un accesoriu splendid pentru o zi de vară, un obiect pentru cineva drag sau un cadou pentru o “Maria”, sau un „Marian”.
 Vă așteptăm așa cum bine v-am obișnuit la CULORI, mulți, veseli și... colorați în weekend-ul 10-12 August, de vineri de la prânz, până duminică seara cu tablouri, obiecte decorative, măști venețiene, bijuterii handmade, gentuțe cusute manual, reviste cadou și multe altele!
 Hai să petreci trei zile în atmosfera artistică și creativă, pe care o să o construim pentru tine! Dacă iți va fi pe plac ceea ce o să experimentezi vizual, te vom aștepta, în același loc și între 7 și 9 septembrie. Urmărește site-ul revistei Ioana http://www.revistaioana.ro/ și vei găsi acolo toate detaliile.


INTRE 18 SI 20 MAI SUNTEM IN ALBA IULIA, LA FESTIVALUL DE JAZZ. LOCATIA STANDULUI VA FI INTRE SALA UNIRII SI MUZEUL DE ISTORIE
TARG DE PASTE LA SALA DALLES

IN INTERVALUL 07-14 APRILIE SUNTEM LA SALA DALLES CU MULTE NOUTATI, VOIE BUNA SI REVISTE DE OFERIT CADOU

FESTIVALUL PRIMAVERII LA SALA DALLES DIN 24 FEBRUARIE, PANA IN 8 MARTIE, NE GASITI LA SALA DALLES CU MARTISOARE, BIJUTERII SI TRICOTAJE. VENITI, VIZITATI SI PRIMITI IN DAR REVISTE IOANA, PRACTIC IN BUCATARIE, LOCUINTA MEA, S.A. 
TÂRGUL DE CADOURI LUCRATE MANUAL CULORI, Ediția a XIII-a
 
Pentru că toată luna Decembrie este o sărbătoare și pentru că A DĂRUI este activitatea de bază acum, nu puteți rata să descoperiți cele mai inedite, originale, creative și artistice cadouri pentru cei dragi!

Aveți ocazia să alegeți cadourile perfecte constând în obiectele unice, lucrate manual, care vă vor întâmpina în Pasajul Universității la Expoziția de cadouri CULORI.

Vă vor aștepta artiști veseli, care au creat o sumedenie de accesorii, decorațiuni, bijuterii, aranjamente,  picturi, măști, toate pentru a vă echipa de sărbătoare.

Haideți să vă bucurați de toate acestea timp de 5 zile începând din 12 decembrie și până în 16 decembrie, în Pasajul Universității.

Sursa: ANTARTIQUE

TARGUL DE CADOURI LUCRATE MANUAL CULORI, Editia a XII-a
Dragi iubitori de handmade,Vă anunțăm că în perioada 12-15 Octombrie în Pasajul Universității se desfășoară cea de-a XII-a ediție a expoziției de obiecte și accesorii lucrate manual CULORI.

Vă așteptăm, așa cum v-am obișnuit, cu o mulțime de surprize create de mâinile pricepute ale artiștilor noștri. Puteți admira astfel variate obiecte, printre care: tablouri pictate, tablouri din ațe, măști venețiene, jucării handmade, bijuterii, hăinuțe croșetate, obiecte decorative de tot soiul și multe altele ce vă vor stârni curiozitatea.

Ne vedem în Pasaj!

TARGUL DE CADOURI LUCRATE MANUAL CULORI, Editia a XI-a
Vrem, nu vrem, toamna s-a apropiat și ne determină să o simțim în tot și-n toate. Conform vorbelor proverbiale, este anotimpul în care se numără roadele. La fel și artiștii handmade s-au pregătit intens și sunt gata să expună munca lor de-o vară.

CULORILE sezonului vor fi captate în diverse piese: tricotaje, bijuterii, picturi, măști, felicitări, decorațiuni și multe altele, care vor atrage jucăușe privirile și aprecierile vizitatorilor expoziției de cadouri lucrate manual, organizată de Antartique.

Așadar, plăcuta plimbare prin Herăstrău, pe romantica alee Michael Jackson, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, 23-25 septembrie, până la ora 19.00, te poate aduce foarte aproape de un cadou perfect, de o bijuterie inedita sau de tabloul potrivit căminului tău.

Pentru mai multe detalii accesează http://targuriculori.wordpress.com/ sau scrie-ne la targuri@yahoo.com .
TARGUL DE CADOURI LUCRATE MANUAL CULORI

„August. Este cald, vacanţa este scurtă, iar sufletul are nevoie de relaxare. Trebuie să cunoşti o lume mai mare, mai largă, creionată în CULORI, modele orbitoare de linii fine și puncte amețitoare, trasate cu talent, migală şi multă pasiune.

Culorile te vor ghida spre bucuria descoperirii! Te vei putea regăsi în multitudinea de minunăţii create manual de artiști pasionați, de la cercei, broşe, inele, mărgele, gentuțe la cutii de bijuterii pictate manual, rame foto, măști venețiene, tablouri şi multe multe altele.
Te aşteptăm la târgul de cadouri lucrate manual CULORI - ediţia a X-a! Vino de joi până duminică, 11-14 august, în Galeria Real Berceni, pentru a-ţi bucura sufletul! Ai acum ocazia să faci cadouri inedite celor dragi, la prețuri fără concurență.”
SURSA: http://targuriculori.wordpress.com


Mergem la Sibiu!

De maine, vineri, 05.08.2011, daca esti din Sibiu sau te plimbi pe acolo si vrei sa vezi live ceea ce eu prezint pe acest blog, ma gasesti in Piata Mica, langa Pod!


Iată că a sosit momentul aniversar!

Vino să serbăm UN AN PLIN DE CULORI, un an al manifestării talentului şi îndemânării în crearea manual a diverselor obiecte şi accesorii.

Trebuie să îţi direcţionezi paşii pe Aleea Michael Jackson din Parcul Herăstrău, în weekend-ul 1-3 iulie, cât e ziua de lungă, şi te asigurăm că nu o să suflăm în lumânarea creativităţii. Asta doar pentru că ne dorim ca tu să îţi poţi găsi mereu, printre exponate, acele piese perfecte pentru tine şi pentru cei dragi.

Aşa că însuşeşte-ţi noţiunea CULORI, fie că te gândeşti la: tablouri, accesorii, măşti veneţiene, fotografie, picturi în scoică, tricouri pictate, inele, cercei, coliere, braţări, cutii decorative, broşe, accesorii croşetate, agrafe, jucării handmade, mărgele, şi alătură-te nouă pe aleea cu zâmbete.

Mai mult decât atât, primii 150 de vizitatori vor primi zilnic câte o broşă cadou din partea organizatorului: ANTARTIQUE, http://targuriculori.wordpress.com/.


“Femei pe Mătăsari” - Festival Urban, Bucureşti, 17-19 iunie 2011
Un proiect al Asociaţiei Beneva
17-19 iunie 2011 - 3 zile, 2 nopţi, 1 scop – închidem strada şi deschidem minţile în cadrul maratonului femeilor care schimbă strada cu pasiunile lor. Arta va defila în toată spendoarea ei, pe strada Mătăsari.
Vineri, ora 21, Wilhelmina Arz, pe muzica Mariei Radu, ne va prezenta ultima ei colecţie – “Regăsire”. O colecţie ce va aduce pe catwalk nu fotomodele, ci femei pe care le admirăm: Roxana Vancea, Roxana Ionescu, Roxana Ciuhulescu, Maria Radu, Suzana Vasilescu, Iulia Văcărean. Vom recunoaşte şi amprenta Cristinei Bâtlan (Musette), a Mădălinei Lazăr (instalaţii florale) şi a lui Lauren Tourette.
Sâmbătă şi duminică, începând cu ora 10, strada va fi ocupată de peste 30 de ONG-uri care-şi vor face cunoscute scopurile (printre ele veţi regăsi Asociaţia Telefonul Copilului, Hospice Casa Speranţei, Reaching Out). LaBazar - târg de handmade, Unveiled-Tineri designeri şi Pas Botique – balet, ne vor arăta ultimele lor noutăţi. Corul Inocenţilor, expoziţie de figurine de lut, va concerta mut în stradă. Nu vor lipsi teatrul şi tangoul, “Lecturi Urbane la cafea”, expoziţii de artă şi fotografie şi plimbări cu bicicleta.
Alexandrina Hristov şi Alex Gâlmeanu (expoziţia foto “Proiect 112”), Dan Chişu şi Alin Gălăţescu, Florin Piersic Jr., Claudiu Crăciun, Vasile Ernu, Sorin Despot şi Costin Tănăsescu sunt doar câţiva dintre cei care ne vor fi alături în aceste zile.
“De la femeia vizibilă la femeia invizibilă” este umbrela sub care îşi vor exprima ideile personalităţi din societatea civilă, în cadrul dezbaterilor din 18 iunie, despre rolul femeii în societate, carieră şi familie vs.violenţă domestică, abuz, avort şi despre multe alte teme, unele controversate.
Sâmbătă, începând cu ora 19.30, vor urca pe scena cei de la  Fanas Mecanique, We Singing Colors, The Smashed Mosquito, Biluna Jam Session urmaţi de Viţa de Vie.
Aşadar, ne propunem ca Mătăsari să fie timp de 3 zile spaţiul în care se desfăşoară universul feminin în toate nuanţele sale pentru a contura tabloul complet al femeii contemporane, dar şi un prim pas în schimbarea percepţiei negative asupra zonei.
Asociaţia Beneva are ca scop dezvoltarea de proiecte cultural-social-educaţionale (Paşi Către Viaţă, Lecturi Urbane, Home Mătăsari, Bikewalk, Tribul, Fiţuica) prin care ajută “binele” să crească în România.