joi, 9 august 2012

Bratari cu snur rosu si diverse charm-uri - In arhiva

Bratarile sunt confectionate din snur textil, rosu, subtire, de 1 mm si diverse charmuri. Dimensiunea lor este ajustabila. Pret 5 lei bratara. Cod 361

10 comentarii:

  1. buna.snurul poate fi si de alta culoare? verde? ai si alte simboluri in afara de cele din poza? poti face si dimensiuni mai mici pt copii de 1-2 ani?ma intereseaza 5 bucati.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna, snur din acesta subtire am si negru. Din pacate verde nu am, insa pot sa caut. Da, am si alte charm-uri, in afara de ceea ce se vede in aceasta poza. Te rog frumos sa imi dai un e-mail pe cutiutacubijuterii@yahoo.com, ca sa iti dau un reply cu imagini ale celorlalte charm-uri.

    RăspundețiȘtergere
  3. buna seara! ma intereseaza si pe mine vreo 6 bucati cu snur rosu dar vreau sa vad si celelate charm.uri. si as vrea cat mai repede daca se poate am mai trimi un msj la cineva da nu am primit raspuns si vreau cat mai curand se poate. las e.mailul meu sper sa primesc rasp alexutza_35@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna seara! As vrea sa vad si eu celelalte charm-uri, multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  5. vreau si eu sa fac o comanda de cateva bratari..dar de asemenea vreau sa vad si alte charm-uri...astept msj :) anamaria.ionoprisan@yahoo.ro

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna!foarte dragute bratarile d-voastra!Felicitari! As vrea sa comand cinci bratarele.Cate una cu ancora,baietel,fluture si doua cu elefant.Trebuie sa fac comanda pe cutiutacubijuterii@yahoo.com?

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna ziua, va rog sa imi trimiteti un e-mail pe cutiutacubijuterii@yahoo.com ca sa va pot arata ce charmuri mai am acum.

    RăspundețiȘtergere
  8. As vrea sa stiu cum se face nodul daca se poate,te rog

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna Elisa, eu as vrea sa fac si eu niste bratari cu snur rosu, dar nu stiu cum se face nodul, imi poti spune te rog?

    RăspundețiȘtergere