Contact/ Cum comand

Bijuteriile prezentate sunt disponibile piesă cu piesă sau la set, iar aceste detalii le gasesti sub fiecare imagine. Produsul preferat poate fi personalizat, alegându-se culoarea și dimensiunea, în funcție de opțiunile tale și de posibilitățile reale de execuție a proiectului.

În cazul unei comenzi ferme, dacă produsul prezentat nu va suferi nicio modificare (de culoare, dimensiune) solicitată de tine, se vor trimite pe e-mail link-ul sau codul produsului și datele de livrare (acestea trebuie sa fie complete, inclusiv cod poștal). Livrarea se face prin intermediul Poștei Române, cu serviciul ramburs (plata se va efectua la ridicarea coletului). Taxele poștale vor fi suportate de către cumpărător.
Pentru comenzi în Bucureşti, timpul de livrare poate fi diminuat prin organizare de  întâlniri.

Atât pentru comenzi, cât şi pentru întrebări, sugestii, personalizare bijuterie, sau orice altceva, te invit să îmi scrii pe una din adresele de e-mail: eliza.ionici@gmail.com, cutiutacubijuterii@yahoo.com sau poţi să foloseşti ID-ul cutiutacubijuterii şi vorbim prin intermediul yahoo messenger.